Οι Τιμές μας είναι οι Εγγυημένα Χαμηλότερες! Κάντε την κράτηση σας μέσω Facebook στο ξενοδοχείο μας.

Το “Best Rate Guarantee” εξασφαλίζει ότι θα λάβετε τις Χαμηλότερες Τιμές όταν κάνετε κράτηση μέσω της σελίδας μας στο Facebook . Εάν στο διαδίκτυο, εντός 48 ωρών βρείτε Χαμηλότερη Δημοσιευμένη Τιμή θα θεωρήσουμε ως ισχύουσα την τιμή αυτή και θα σας αποζημιώσουμε με  20€ ανά διανυκτέρευση.

Υπόκειται σε Όρους και προϋποθέσεις.

Γιατί να κάνετε κράτηση απ’ ευθείας με εμάς?

1. Έχετε εγγυημένα την Χαμηλότερη Τιμή

Είμαστε 100% σίγουροι ότι δε θα βρείτε Χαμηλότερη Τιμή πουθενά αλλού! Χωρίς αμφιβολία βρίσκετε τις Χαμηλότερες Τιμές στην ιστοσελίδα μας ή σας αποζημιώνουμε με 20€/διανυκτέρευση.

2. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και “ψιλά γράμματα”.

Πολλές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες έχουν επιπλέον χρεώσεις για τις online κρατήσεις ή προσθέτουν τους κρατικούς φόρους σε επόμενα βήματα, μετά την αρχική φάση της κράτησης και τον υπολογισμό του κόστους της. Εμείς δεν το κάνουμε!

3. Αποκλειστικές Προσφορές

Μόνο η ιστοσελίδα μας προσφέρει μια σειρά από μοναδικές προσφορές στους χρήστες της. Ελέγξτε το banner  «Ειδικές Προσφορές».

4. Οι καλύτερες πληροφορίες για το ξενοδοχεία μας

Λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για το ξενοδοχείο μας απευθείας από την ιστοσελίδα μας. Θα βρείτε τα πάντα για τα δωμάτια, κατόψεις των δωματίων καθώς και ρεαλιστικές φωτογραφίες του ξενοδοχείου.

5. Πάντα εδώ για εσάς

Η κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας είναι γρήγορη και εύκολη. Εάν χρειάζεστε βοήθεια μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 210 6919111 (ώρες γραφείου) 

Υποβολή αιτήματος στη "Mediterranean Hotel Management"

Σε περίπτωση που έχετε βρει Χαμηλότερη Τιμή σε κάποιο άλλο online διαδικτυακό κανάλι για το ίδιο ξενοδοχείο, τον ίδιο τύπο δωματίου, τους ίδιους όρους, διατροφή, κ.τ.λ  υποβάλετε αίτημα  και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα ελέγξει την ορθότητα του αιτήματός σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.