- Με  τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις προσφέρουμε 15% έκπτωση για τους επιβάτες τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια (ισχύει για ενήλικες και για παιδιά που χρεώνονται για τη διαμονή τους) από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου (1 διαδρομή), του Βόλου και της Κύμης προς/από την Αλόννησο (2 διαδρομές).

- 15% έκπτωση στα οχήματα και για τις 2 διαδρομές από οποιοδήποτε από τα παραπάνω λιμάνια.  

  • Τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια χορηγούνται μόνο από την εταιρεία μας “Spyrou Skopelos Experience” & “Mediterranean Hotel Management” .
  • Η προσφορά ισχύει για συμβατικά πλοία (Ferry Boats). Δεν ισχύει για υδροπτέρυγα, Catamaran και εν γένει ταχύπλοα.
  • Αφορούν στα λιμάνια του Βόλου, του Αγίου Κωνσταντίνου και της Κύμης.  Αφορούν στις ακτοπλοϊκές εταιρίες “Hellenic Sea Ways” και “ΣΝΕ (ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)” και για όσο χρονικό διάστημα πραγματοποιούν δρομολόγια .
  • Η πολιτική χρέωσης των παιδιών για τη διαμονή τους, ισχύει όπως στην σχετική προσφορά διαθεσιμότητας διαμονής.
  • Η προσφορά ισχύει για απευθείας κρατήσειςστα ξενοδοχεία μας ή για χρήση του On Line συστήματος της ιστοσελίδας μας και χωρίς την διαμεσολάβηση ορισμένων Τουριστικών Πρακτόρων για τους οποίους δεν υφίσταται  συμβόλαιο συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικοινωνείτε με το τμήμα κρατήσεων του Ομίλου μας για διευκρινήσεις.

Σημείωσεις: 

Για οποιαδήποτε τυχόν διαφορά ανάμεσα στην αναγραφόμενη τιμή του εκτυπωμένου Εκπτωτικού Εισιτηρίου σας  και του καταβληθέντος ποσού, θα λάβετε σχετική Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών κατά την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο. Όλες οι εκπτώσεις και προσφορές που αφορούν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια υπολογίζονται επί των επισήμων τιμοκαταλόγων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών. Οι τιμές ενδέχεται να υποστούν τυχόν προσαύξηση από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, λόγω αύξησης του ΦΠΑ, για την οποία η εταιρεία Spyrou ουδεμία ευθύνη φέρει. Δεν προβλέπεται έκπτωση στα ήδη Μειωμένα Εισιτήρια (π.χ Παιδικά, Φοιτητικά, ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων, κλπ).

Για την έκδοση των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων σας είναι απαραίτητη η ενημέρωση τουλάχιστον 72 ώρες πριν την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Εντός των τελευταίων 72 ωρών δεν υπάρχει καμία δυνατότητα έκδοσης Εισιτηρίων.

Υπερ-πληρότητα. Ορισμένες ημερομηνίες κατά την υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου πιθανόν να παρατηρηθεί Yπερ-πληρότητα για τα οχήματα στα Ferry Boats  καθώς και για τους επιβάτες στα ταχύπλοα. Η “Spyrou Skopelos Experience” & “Mediterranean Hotel Management”  ενδέχεται να ακυρώσει και επιστρέψει τα χρήματα για παραγγελίες σχετικών  Ακτοπλοϊκών εάν βρεθεί αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο  της αδυναμίας διάθεσης – από την Ακτοπλοϊκή Εταιρεία -  θέσεων οχημάτων και επιβατών. Σε παρόμοιες περιπτώσεις, η “Spyrou Skopelos Experience” & “Mediterranean Hotel Management”  δε φέρει καμία ευθύνη.

Η παραγγελία και εξόφληση των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων στην “Spyrou Skopelos Experience” & “Spyrou Mediterranean Hotel Management”  δεν συνεπάγεται και την αυτόματη έκδοσή τους καθότι η διαδικασία αυτή απαιτεί περίπου 48 ώρες, χρόνος που επισύρει το ενδεχόμενο της Yπερ-πληρότητας.

Στους δικαιούχους των Δωρεάν ή Εκπτωτικών Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων αποστέλλονται  Μοναδικοί Κωδικοί Εισιτηρίων. Τα εκτυπωμένα εισιτήρια παραλαμβάνονται – με την επίδειξη των Μοναδικών Κωδικών Εισιτηρίων – από τα εξουσιοδοτημένα Τουριστικά Πρακτορεία στο λιμάνι του απόπλου.

Για την έκδοση των Εκπτωτικών  Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων απαιτείται η πλήρης εξόφλησή τους. 

Στην περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης  δρομολογίων (λόγω καιρικών συνθηκών, τεχνικών προβλημάτων, κλπ) η επικοινωνία των επιβατών (εφόσον έχουν ήδη λάβει τους Μοναδικούς Κωδικούς Εισιτηρίων τους)  πραγματοποιείται απευθείας με την Ακτοπλοϊκή Εταιρεία χωρίς τη μεσολάβηση της “Spyrou Skopelos Experience” & “Mediterranean Hotel Management” η οποία και δεν φέρει καμία ευθύνη. Hellenic Sea Ways Τηλ. 210 4199000 - ΣΝΕ Τηλ. 22220 92164 ή 91789.   

Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν προλάβουν τον απόπλου, η εταιρεία Spyrou δε φέρει ουδεμία ευθύνη, ενόσω διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί στην επιστροφή οποιουδήποτε ποσού στους επιβάτες.

  • Πριν ζητήσετε τα Δωρεάν ή τα Εκπτωτικά Εισιτήρια σας από την εταιρεία μας, παρακαλούμε όπως  έχετε αποφασίσει το λιμάνι,  την ναυτιλιακή εταιρεία, τον τύπο πλοίου και τα δρομολόγια που σας εξυπηρετούν. Συμπληρώνετε και υποβάλετε την φόρμα .
  • Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνείτε και οι ίδιοι με την αντίστοιχη Ακτοπλοϊκή Εταιρεία για την επιβεβαίωση της ώρας αναχώρησης των πλοίων. 

Στους Φιλοξενούμενούς μας παρέχουμε  Δωρεάν πληροφορίες δρομολογίων, έκδοση εισιτηρίων και πλήρη οργάνωση του ταξιδιού τους!